Facebook Posts

Vi gläds idag över att YH-myndigheten har beviljat oss nya starter! Ansökningsperioden för nästa utbildning är 5 februari fram till 30 april. Mer information kommer snart på landskrona.se/yrkeshogskola ... See MoreSee Less

View on Facebook

God jul önskar vi på Eventkoordinator!

Idag bjuder vi på ett litet klipp ifrån Skrattkampen. En tävling som går ut på att INTE skratta. Något som Eric och Joanna från Event17 faktiskt var väldigt dåliga på.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag har vi julavslutning hos oss på eventkoordinatorutbildningen. Vi håller just nu på att duka upp ett smaskigt julbord och efter det blir det julklappsleken. God jul alla! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Daniel driver egna företaget Knut-Astrid Event med eventproduktion och utbildningar i fokus. Han är också en av barnens favoriter i Landskronabaserade projektet Cityidrott som aktiverar barn och ungdomar efter skoltid.

Jag gick i Event13 och hade två väldigt utvecklande år på utbildningen. Dom ledde in på att jag började föreläsa och utbilda vid sidan av alla volontärsuppdrag, event och projekt.

Som före detta student på Eventkoordinator kändes det därför extra kittlande att komma tillbaka som kursledare i den kurs som gjorde störst impact på mig själv, nämligen Entreprenörskap.
Att klara sig på egen hand och skapa sina egna förutsättningar samtidigt som man ska vara ett med sig själv. Balansen mellan business och personlig utveckling är något jag trycker extra hårt på när jag håller i kursen, blandat med en hel del lek. För om du inte kan ha roligt på jobbet eller på din utbildning, tycker jag att du ska fundera på om du valt rätt väg.

@danneglantz @cityidrott #entreprenörskap
... See MoreSee Less

View on Facebook